Wilfred Genee sleept Dennis Schouten en Jan Roos voor de rechter na filmpje over zijn dochter

wilfred

Drama, chaos en natuurlijk een flinke dosis controverse – dat is precies wat de heren van Roddelpraat keer op keer weten te veroorzaken. Het lijkt erop dat Dennis Schouten en Jan Roos zich geen maand door kunnen slepen zonder een nieuwe rechtszaak aan hun broek. Met hun wekelijks uitgesproken beschuldigingen – soms gegrond, maar vaker gebaseerd op roddels en losgeslagen geruchten – maken ze veel vijanden in BN’er-land. En dit keer is Wilfred Genee het slachtoffer van hun ongefilterde kritiek.

In hun meest recente aflevering wisten de heren opnieuw de grenzen op te zoeken. Na hun claim dat Frans Bauer vreemd zou gaan met zangeres Sieneke – waarbij ze zelfs Mariska en Frans aan de lijn kregen om het schandaal op te rakelen – besloten ze nÃģg een stap verder te gaan. Dit keer werd er een filmpje van Wilfred Genee’s dochter getoond, waarin ze in een ruzie met een ander meisje verwikkeld zou zijn. Dennis en Jan gooiden er nog wat olie op het vuur door Wilfred, zoals gebruikelijk, te bestempelen als “Ladyshave”.

Wilfred Genee slaat terug

Het duurde natuurlijk niet lang voordat Wilfred Genee in actie kwam. Deze man, die normaliter in zijn rol als presentator de kalmte zelve is, liet dit keer zijn advocaten de kastanjes uit het vuur halen. Binnen no-time was de bewuste aflevering van Roddelpraat offline gehaald. Dennis plaatste een overduidelijk statement op zijn Instagram: “De aflevering van deze week is offline gehaald omdat een stelletje uit Soest een advocaat op ons af heeft gestuurd. Overmacht. Woensdag horen jullie meer!” Natuurlijk met een sneer, want de post werd vergezeld door een foto van een Philips Ladyshave – een zoveelste steek richting Wilfred.

Het ziet ernaar uit dat de heren van Roddelpraat zich voorlopig niet uit de juridische nesten zullen kunnen wrikken. Of dit het einde betekent van hun losbandige en brutale stijl? Waarschijnlijk niet – de kijkcijfers blijven immers stijgen na elke nieuwe rel. Maar ÃĐÃĐn ding is duidelijk: ze hebben Wilfred Genee flink tegen zich in het harnas gejaagd en deze keer neemt hij geen genoegen met een simpel lachje.

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties