Linda de Mol in de problemen door ‘tokkie’-opmerking, SBS 6 censureert direct

linda de mol

Linda de Mol lijkt steeds meer haar eigen regels te bepalen als het gaat om de pers. Na het vermijden van onafhankelijke journalisten en kritische vragen, koos ze opnieuw voor het veilige podium van Shownieuws—toevallig de showrubriek van haar broer—om het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen te promoten. Kritische vragen over haar betrokkenheid bij The Voice? Vergeet het maar. Alles draait om een gezellig.

Snel Weg uit Carré

Linda en haar medespelers van Gooische Vrouwen doken onverwacht op bij het Gouden Televizier-Ring Gala, maar ze maakten zich net zo snel weer uit de voeten. Bart Ettekoven, vaste tafelgast bij Shownieuws, legde uit dat de cast na hun optreden vliegensvlug verdween. “Ze gingen via de achteruitgang naar binnen en ook weer naar buiten. Geen tijd voor de pers natuurlijk!”

Linda Zonder Inhoud

In het interview op Shownieuws gooide Linda er de gebruikelijke clichés uit: “Hoe heerlijk om iets te maken waar je elke dag pijn in je kaken hebt van het lachen.” Een zin die weinig inhoud bood, maar wel precies het juiste pr-praatje was voor haar comeback. De Shownieuws-crew slikte alles als zoete koek en stelde geen enkele kritische vraag over de storm die rondom The Voice hing, alsof dat nooit heeft bestaan.

Tokkie Drama

Toch gaf Linda toe dat de veranderende normen en waarden haar dwongen bepaalde scènes aan te passen. Ze vertelde dat een scène waarin haar personage Cheryl iemand ‘tokkie’ noemde, eruit werd gehaald. Showkenner Eline de Ruig merkte op: “Die grappen kunnen niet meer.” Maar het lijkt erop dat Linda toch wat moeite heeft met deze nieuwe realiteit en dat de scherpe kantjes van de serie verdwenen zijn.

‘Doorslaan’

Bart Ettekoven en zijn tafelgenoten vonden het ook wat ver gaan dat dit soort termen niet meer gebruikt mogen worden. “We moeten wel uitkijken dat we niet te veel doorslaan,” waarschuwde Bart. Maar voor nu lijkt Linda er vooral op uit om zichzelf zoveel mogelijk in te dekken en alle ‘gezeik’ te vermijden—zelfs al betekent dat dat ze zich alleen nog maar laat interviewen door een vertrouwd, kritiekloos clubje.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties