Prinses Alexia neemt een heel drastisch besluit

prinses-Alexia

Na lang wikken en wegen heeft prinses Alexia eindelijk de knoop doorgehakt: haar vervolgopleiding wordt niet in Nederland, maar in het bruisende Londen. En laten we eerlijk zijn, die keuze draait niet alleen om de studie, maar vooral om de broodnodige privacy die ze daar zal hebben.

Een weloverwogen ontsnapping aan de Nederland, waar elk klein detail uit haar leven breed wordt uitgemeten. Wie herinnert zich niet de absurde ophef tijdens de Olympische Spelen toen ze simpelweg kauwgom in haar mond had? In Londen zal ze, net als tijdens haar eerdere studie in Wales, zonder die constante druk kunnen studeren en leven.

Wat studeert ze daar dan precies? ‘Wetenschap en techniek voor sociale verandering’ klinkt misschien nobel, maar het is duidelijk dat de prinses, naast het halen van een diploma, vooral op zoek is naar meer rust en een normaal leven. Dat ze ook nog eens lekker dichtbij tante Mabel en haar nichtjes zit, maakt de keuze natuurlijk nóg aantrekkelijker.

Dus ja, Groningen kan het vergeten. Alexia kiest slim voor Londen, waar ze zonder al te veel bemoeienis eindelijk een beetje vrijheid kan ervaren. Wie kan het haar kwalijk nemen?

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe naïef moet je zijn om te denken dat de Britse pers je daar met rust laat.