Rachel Hazes rekende erop dat André en Roxanne geen idee hadden van verjaringstermijn

Andre-Rachel

Het lijkt erop dat de Hazes-dynastie opnieuw op het punt staat te ontploffen, nu André Hazes jr. zich officieel bij zijn zus Roxeanne heeft aangesloten in de snoeiharde strijd tegen hun moeder Rachel over de erfenis van hun beroemde vader. De klok tikte door en precies op de twintigste sterfdag van André Hazes hebben de kinderen de juridische bom laten vallen: ze willen de erfenis aanvechten.

Rachel dacht misschien dat ze eindelijk alles in handen had. Twintig jaar na de dood van haar man zou het recht op de erfenis verjaren, tenzij Roxeanne en André jr. op tijd bezwaar maakten. En dat is precies wat ze hebben gedaan, tot groot afgrijzen van Rachel, zo stelt een insider. Met een juridische brief op haar deurmat werd ze keihard terug in de realiteit geslingerd.

Volgens bronnen wist Rachel dondersgoed dat de verjaringstermijn eraan kwam, maar dacht ze veilig te zijn. Maar net voor de deadline sloegen haar kinderen toe, waardoor een nieuwe juridische veldslag onvermijdelijk lijkt. De Hazes-familie hield de twintigste sterfdag opvallend stil en volgens weekblad Privé is dat geen toeval. Het lijkt erop dat Rachel de publiciteit rond dit beladen getal wilde vermijden, om geen slapende honden wakker te maken.

Als Roxeanne en André jr. hun zaak winnen, kan dat Rachel diep in de problemen brengen. Ze zou gedwongen kunnen worden om álles wat ze de afgelopen twintig jaar heeft opgestreken terug te betalen. Deze juridische oorlog kan weleens het definitieve faillissement van Rachel Hazes betekenen.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

verkeerd gerekend
voormalig bff marieke zal er van geweten hebben en iedereen weet dat zij en dochter hazes goed met elkaar zijn
1+1=2
de waarheid komt altijd boven