Neef van André Hazes sr. woest: ‘Rachel heeft geen Hazes-DNA, ze is alleen uit op geld!’

Rachel-Hazes

Het drama rond de erfenis van André Hazes blijft maar doorsudderen, en Stanley Hazes kan er met geen mogelijkheid bij dat Rachel Hazes nog steeds profiteert van het vermogen van de overleden volkszanger. Al twintig jaar staat ze aan het roer van de Hazes-familie-erfenis en lijkt ze van geen ophouden te weten. Het dieptepunt? Ze probeert nu zelfs haar eigen zoon, André Hazes jr., te verbieden om zijn geboortenaam te gebruiken bij optredens. En dat terwijl hij gewoon dezelfde naam draagt als zijn vader.

‘Oprotten met die onzin!’

Stanley, een neef van André sr., heeft zijn buik vol van de streken van Rachel. Zelf kreeg hij eerder al te maken met haar advocaten, toen ze probeerde hem te verbieden zijn eigen naam te gebruiken tijdens optredens. In weekblad Party vertelt Stanley dat hij haar duidelijk heeft gemaakt dat ze maar kon “oprotten” met die belachelijke eis. En wonder boven wonder: na die woorden heeft hij nooit meer iets van haar advocaten vernomen.

Rachel geen Hazes

Stanley vindt het onbegrijpelijk dat Rachel nu hetzelfde flikt bij haar eigen zoon. “Dat je je eigen kind zoiets aandoet? Dit gaat wel heel ver,” zegt hij verontwaardigd. “Echt, ik dacht eerst dat het een grap was. Dit doe je toch niet als moeder? Het is gewoon triest.” Volgens Stanley draait alles voor Rachel om geld. “Ze probeert zich rijk te rekenen aan alles wat met Hazes te maken heeft. Maar zij is geen Hazes. Ze heeft geen Hazes-DNA. Die vrouw is niet goed bij haar hoofd, als je het mij vraagt. Mediageil en vooral geldbelust.”

Wipneus als bewijs

Ondertussen blijft het gerucht dat André Hazes sr. misschien helemaal niet de biologische vader is van André jr. alsmaar sterker rondzingen. Maar Stanley doet dat af als pure nonsens. “Kom op zeg, kijk naar die jongen! Hij heeft dezelfde wipneus als zijn vader. Dat is gewoon een Hazes.” Het idee dat Rachel deze geruchten in de wereld helpt, doet hem alleen maar afvragen hoever ze nog zal gaan om de naam Hazes voor zichzelf te claimen.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties