Wanhopig en blut: Waylon zit in zware financiële problemen

Waylon

Waylon lijkt wanhopig te bedelen om een comeback in The Voice of Holland, maar wat zit daar nu echt achter? Volgens Victor Vlam gaat het niet zozeer om zijn passie voor talentenjachten, maar eerder om zijn lege portemonnee. “Hij heeft gewoon hele grote geldproblemen”, onthult Victor in de podcast De Communicado’s. Met een jaarsalaris van maar liefst 300.000 euro per seizoen zou dat ook een flinke reden zijn om weer in die beroemde rode stoel te willen plaatsnemen.

Geldzorgen of passie?

Waylon probeert het echter af te doen als een puur zakelijke kwestie. Hij liet in RTL Boulevard weten dat hij vindt dat hij nog een jaar tegoed heeft. “Als ze me vragen, zeg ik uiteraard ja.” Maar wie trapt daar nog in? Volgens Victor is het een wanhopige poging om zijn financiële problemen op te lossen, en dat doet zijn imago geen goed. “Het komt wanhopig over. Wacht gewoon totdat je gevraagd wordt en ga niet publiekelijk staan bedelen om een plek.”

Geen respect voor de slachtoffers

En alsof dat nog niet genoeg is, is Waylon niet de enige die staat te trappelen om in de spotlights te staan. Ook Jeroen van der Boom ziet zijn kans schoon en biedt zichzelf meteen aan. “Mij mogen ze altijd bellen”, liet hij gretig weten. Maar Victor vindt dit alles behoorlijk respectloos. Terwijl de wonden van het The Voice-schandaal nog vers zijn, lijken deze artiesten vooral bezig met hun eigen carrière. “Dat is gewoon niet netjes. Je gedachten zouden ook best uit mogen gaan naar de slachtoffers,” benadrukt Victor. “Het gaat niet altijd om jouw carrière.”

Maakt Waylon nog een kans?

Of Waylon überhaupt terugkeert als coach? Victor twijfelt eraan. Hij denkt dat een volledig nieuwe jury de enige manier is om The Voice een frisse start te geven. “Een The Voice 2.0, zonder de oude gezichten,” luidt zijn conclusie. Of Waylon daar nog een plaatsje in heeft, blijft maar zeer de vraag.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij had toen met Ilse de Lange en The Common Linnets moeten toeren toen na het Songfestival.
Had die binnen geweest en nu zit die statiegeld blikkies te zoeken en is die muzikale creativiteit van hem nu plots niet meer van belang.