Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bas Nijhuis keihard aan de kant gezet door Vandaag Inside na gigantische leugens


bas-nijhuis

Het is bijna ongelofelijk hoe diep Bas Nijhuis zichzelf in de problemen lijkt te hebben gewerkt. Volgens het roddelblad Privé is de VI-scheidsrechter niet alleen een man met een indrukwekkend dubbelleven, maar ook iemand die complete verzinsels de wereld in heeft geholpen om zijn leugens te verbergen. Denk aan verhalen over een zogenaamd alcoholprobleem, de ziekte van zijn moeder en zelfs de adoptie van twee kinderen uit Roemenië.

Toen Bas onlangs zijn opwachting maakte bij Vandaag Inside, werd al snel duidelijk dat hij niet in staat was om deze beschuldigingen volledig te ontkennen. René van der Gijp maakte er snel een grap van, zoals verwacht. “Neemt hij die twee Roemeense kinderen mee? Hahahahaha!” klonk het schaamteloos aan tafel.

Tooske Ragas kon het echter niet waarderen hoe Bas met fluwelen handschoenen werd aangepakt door zijn collega’s. De hele situatie werd weggewuifd, terwijl het schandaal aan alle kanten rammelt. Een imagodeskundige haalde zelfs fel uit naar Bas en stelde dat hij, als hij écht lef had, zou moeten opstaan en de verantwoordelijkheid nemen voor de chaos die hij heeft veroorzaakt.

Wat Bas waarschijnlijk nog meer doet zweten, is het dreigement van Privé-baas Evert Santegoeds. Hij verklaarde: “Het lijkt erop dat we slechts een topje van de ijsberg hebben gezien. De rest zal ongetwijfeld nog naar buiten komen.” Dit dreigement hing al weken in de lucht en heeft ervoor gezorgd dat Bas inmiddels al een maand niet meer is verschenen bij VI.

Wilfred Genee gooide er nog wat zout in de wonden met een sneer op televisie: “Maandag zijn we er weer met een nieuwe uitzending met B… O nee, die komt niet toch? Nee, die komt zeker niet, nee. Hahahaha. Tot maandag, dag!” Iedereen lachte, maar de kans dat Bas binnenkort terugkeert op het scherm wordt steeds kleiner. Met Evert Santegoeds die op het punt staat om nóg meer vuiligheid te onthullen, lijkt het einde van dit drama nog lang niet in zicht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties