Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Conflict escaleert: Rachel Hazes legt boete op aan André als hij Holland Zingt Hazes afzegt


Andre-Rachel

De familie Hazes blijft zichzelf overtreffen als het gaat om drama en dit keer draait alles om een schokkende eis van Rachel Hazes aan haar eigen zoon André. In een bizarre wending heeft Rachel besloten dat haar zoon, die zijn hele leven bekendstaat als André Hazes die naam niet langer mag gebruiken. Rachel, die de meeste merkrechten op de naam van haar overleden man beheert, wil dat haar zoon voortaan ‘jr.’ achter zijn naam plakt. Dit terwijl André al jaren zijn carrière opbouwt met die iconische naam.

Het nieuws sloeg in als een bom. De relatie tussen Rachel en haar kinderen was al onder het vriespunt gezakt, maar deze stap heeft alles alleen maar verergerd. André, die begrijpelijkerwijs woedend is, heeft via zijn advocaat duidelijk gemaakt dat hij geen gehoor gaat geven aan deze belachelijke eis van zijn moeder. De breuk tussen Rachel, André en zijn zus Roxeanne lijkt nu dieper dan ooit.

Voorlopig staat André nog geboekt om op te treden tijdens “Holland Zingt Hazes”, een evenement waar Rachel zelf flink aan verdient. Maar het is natuurlijk de vraag hoe lang hij nog bereid is om op het feestje van zijn moeder te zingen, zeker gezien de ijzige sfeer tussen hen. Als hij besluit om af te zeggen, zou dat hem echter wel eens duur kunnen komen te staan. Volgens Evert Santegoeds zit er namelijk een boeteclausule in zijn contract. “Er zijn kaarten verkocht onder zijn naam, dus bij afzegging kan er een boete volgen.”

Evert liet er verder geen twijfel over bestaan wat André zou moeten doen: “Zingen wat de mensen willen horen, een paar knallers van zijn vader, en verder lekker maling hebben aan zijn moeder die daar ergens rondloopt. Ja, het is niet anders.” Het ironische? André wordt op de line-up van het evenement nog steeds gewoon ‘André Hazes’ genoemd, zonder dat vervloekte ‘jr.’ erachter. “Dat is straks een sterk punt voor zijn verdediging,” aldus Evert. “Hoe kun je hem dwingen zijn naam te veranderen als je hem zelf nog zo promoot?”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties