Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yolanthe wéér betrapt op een leugen: ‘Dit keer is het écht gênant’


Yolante

Yolanthe Cabau lijkt opnieuw haar eigen geloofwaardigheid te grabbel te gooien. Waar ze eerst fel ontkende bezig te zijn met opnames voor een reallifesoap, blijkt nu dat haar soap binnenkort op Netflix te zien zal zijn. Haar eerdere ontkenning? Pure misleiding, volgens velen. Maar alsof dat nog niet genoeg was, komt er alweer een nieuwe leugen bovendrijven.

Nog een leugen?

Rob Goossens, altijd scherp, heeft Yolanthe opnieuw betrapt op een fabeltje. Tijdens een Netflix-evenement zat Yolanthe zelfverzekerd op het podium te verkondigen dat ze naar Los Angeles was verhuisd om ‘uit de schijnwerpers te stappen’. Rob prikte daar direct doorheen. “Leugenaar,” klonk het venijnig in zijn podcast. “Ze deed alsof ze zich terugtrok, terwijl ze juist dacht groter te worden in Hollywood.”

Maar wat heeft die grote stap naar Amerika haar eigenlijk gebracht? Marginale rolletjes en een carrière die nauwelijks van de grond is gekomen. Nu zoekt Yolanthe weer volop de Nederlandse spotlights op. “Ze heeft Nederland gewoon weer nodig om relevant te blijven,” merkt Rob scherp op. En die bewering dat ze in LA anoniem wilde leven? Complete onzin. “Ze ging naar de acteursopleiding van Will Smith! Niets minder dan dat,” sneert Rob.

Het lijkt erop dat Yolanthe de ene na de andere leugen verkoopt om haar wankelende imago overeind te houden. Hoe lang kan ze dit volhouden voordat het kaartenhuis definitief instort?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties