Intieme foto onthuld: Wie is de man die Leontine Borsato haar hart lijkt te veroveren?

Leontine-Ruiters

Leontine Ruiters lijkt maar niet uit de spotlights te verdwijnen. Gisteren dook ze op bij het chique Ballet Diner omringd door vrienden, maar er is één foto die de gemoederen flink bezighoudt. Op Instagram verscheen namelijk een kiekje waarop Leontine wel héél close te zien is met een onbekende man. Het was Leco van Zadelhoff die de foto deelde, met een geheimzinnig ‘X’ en een hartje erbij. Wie die man is? Leontine houdt haar mond stijf dicht.

Dit intieme moment zorgt voor flink wat gespeculeer, zeker nu Leontine onlangs nog openlijk sprak over de emotionele achtbaan waarin ze zich na haar scheiding met Marco Borsato bevindt. Hoewel ze in het begin sterk was en achter haar keuze stond, kwam later de klap. “Het echte verwerken en het besef dat je geen gezin meer bent, dat hakt er heel erg in,” vertelde ze eerder in het Youtube-programma Open Kaart.

In haar podcast Lon & Leo ging ze zelfs nog verder in op haar emoties. Vooral het moment van verhuizen heeft haar zwaar geraakt. “Dat was echt het laatste moment dat ik in mijn eentje in dat huis was. Alles was al weg. Toen ik de deur achter me dichtdeed, brak ik echt,” gaf ze eerlijk toe, terwijl ze toegaf er nu nog steeds emotioneel van te worden.

Nu rijst de vraag: wie is die mysterieuze man op de foto? En wat betekent deze nieuwe ontwikkeling in het leven van Leontine, die zichtbaar moeite heeft om haar oude leven achter zich te laten?

Hieronder de foto:

leontine

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties