Oorlog in medialand: Olcay Gulsen haalt keihard uit naar Linda de Mol

olcay

Linda de Mol ooit de ongekroonde koningin van de Nederlandse televisie lijkt steeds verder in een neerwaartse spiraal te belanden. Jarenlang stond ze aan de top, maar tegenwoordig komt ze vooral over als verbitterd en wraakzuchtig. Niet alleen weigert ze hardnekkig vragen te beantwoorden over haar rol in het Voice-schandaal en haar omstreden relatie met Jeroen Rietbergen ook blijft ze opvallend geobsedeerd door tv-recensente Angela de Jong.

Iedereen weet dat Linda en Angela de Jong geen vriendinnen zijn. Linda heeft eerder al laten weten dat ze Angela ‘sneu en vals’ vindt. In haar dramaserie liet ze zelfs een fictieve versie van Angela bijna omkomen in een bizar ongeluk. Hoewel Linda daarop bakken kritiek kreeg, heeft ze niets geleerd van die blunder. Tijdens de première van haar Gooische Vrouwen-revival, verklapt Olcay Gulsen dat Linda opnieuw een sneer uitdeelde aan Angela. Echt verbijsterend.

Olcay, die toevallig aanwezig was vanwege een klus kon haar oren niet geloven. “Linda was echt openhartig en kwetsbaar in haar speech. Ze vertelde hoe zwaar ze het had gehad, hoe ze het plezier in haar werk kwijt was. En toen dacht ik: mooi, hier staat een tv-icoon. Maar ineens kwam er tóch weer een sneer naar Angela. Ik dacht echt: dat heb je toch helemaal niet nodig?”

Zelfs Johan Derksen en Wilfred Genee normaal niet de meest diplomatieke types, konden hun oren niet geloven toen Olcay het vertelde. “Dan laat je je wel kennen, hoor,” sneerde Johan. Het team van Vandaag Inside is er duidelijk over: Linda’s fixatie op Angela laat zien dat ze de grip op de werkelijkheid aan het verliezen is.

Olcay die dezelfde manager als Linda heeft, maakte zich er niet minder populair op door eerlijk haar mening te geven. “Ik snap gewoon niet waarom Linda dit doet. Ze wordt op handen gedragen door het publiek, krijgt enorm veel applaus en dan tóch moet ze een sneer uitdelen. Het is gewoon niet nodig.”

Linda’s nieuwe dieptepunt lijkt bereikt en hoe dieper ze zakt, hoe moeilijker het wordt om haar ooit nog serieus te nemen als de tv-ster die ze ooit was.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties