Eus in de problemen: Exit bij Vandaag Inside kost hem bakken met geld

eus

Özcan Akyol lijkt flink in te leveren sinds hij is vertrokken als vaste gast bij Vandaag Inside. Volgens Tina Nijkamp loopt hij nu een behoorlijke som geld mis door zijn overstap. “Hij zat er minstens drie keer per maand, dat tikte financieel lekker aan,” beweert de tv-analist met nadruk op haar kanaal.

Onenigheid of Misleiding?

Er zijn tegenstrijdige verklaringen over zijn vertrek bij Vandaag Inside. Wilfred Genee houdt vol dat Eus een exclusieve overeenkomst met Eva Jinek heeft gesloten, maar AVROTROS beweert het tegenovergestelde: Eus schuift alleen aan bij Eva als het relevant is, zonder enige exclusieve afspraak. Tina is er niet van overtuigd. “Wilfred zou dit toch moeten weten? Of zei hij ‘afspraak’ om verdere vragen te smoren?” sneert ze.

Geldzaken Niet Meer Rooskleurig?

Als vaste tafelgast bij VI zou Eus een smakelijke vergoeding van ongeveer 1.500 euro per aflevering hebben ontvangen. “Als hij daar drie keer per maand zat, dan betekent dat zo’n 4.500 euro in de maand,” becijfert Tina. “Bij Jinek verdient hij misschien iets vergelijkbaars, maar hij verschijnt er veel minder vaak. Geen slimme zet voor zijn portemonnee,” besluit Tina sceptisch.

De Finale Zegening van Johan

Evert Santegoeds lijkt weinig te voelen voor een terugkeer van Eus. “Johan Derksen zal er niet om treuren,” merkt hij fijntjes op. “Na dat hele gedoe rond het Matthijs-filmpje leek Eus’ tijd bij VI toch al over. En het publiek miste hem blijkbaar niet.”

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties