Bizar: Victoria Koblenko zweert bij ‘gecondenseerde nonnenurine’ voor haar decolleté

Victoria-Koblenko

Victoria Koblenko ooit bekend door haar rol in Goede tijden, slechte tijden, blijft een van de meest besproken vrouwen van Nederland. Met haar 43 jaar lijkt ze de strijd tegen ouderdom moeiteloos te winnen, en haar volgers smullen van elke update op social media. Terwijl de meeste vrouwen van haar leeftijd stiekem rimpelcrèmes en andere wondermiddelen uitproberen, lijkt Victoria er eerder op uit om met haar vlekkeloze huid en perfecte decolleté iedereen te laten zien dat ouderdom voor haar geen enkel probleem is.

En wat doet ze om dat strakke decolleté te behouden? In een overduidelijk sarcastische video op Instagram grapt Victoria er lustig op los over haar geheimen. Waar de meeste ‘influencers’ met belachelijke producten als ‘peachplump’ proberen hun volgers geld uit de zakken te kloppen, kiest Victoria voor een andere route. Ze deelt haar ‘tips’ op hilarische wijze en weet precies hoe ze de draak moet steken met het belachelijke schoonheidsbeeld dat sommige influencers proberen te verkopen.

Zo zien we haar nonchalant wat ‘druppels van eeuwige onschuld’ over haar boezem sprayen, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Maar daar blijft het niet bij. Victoria stelt ook dat ‘gecondenseerde eenhoornmelk’ een onmisbaar ingrediënt is om je huid in topvorm te houden, net als een pilletje met ‘bioactieve poeder van baarmoedersap’—ja, je leest het goed. Om het af te maken nipt ze nog even aan wat ‘gecondenseerde urine van nonnen’, want dat schijnt het ultieme middel te zijn voor een strakker decolleté.

Is ze serieus? Natuurlijk niet. Maar het geeft wel een venijnige knipoog naar alle zogenaamde schoonheidsgoeroes die hun volgers zonder blikken of blozen bizarre producten proberen aan te smeren. Victoria is tenminste eerlijk: er is geen magisch middel voor eeuwige jeugd, behalve misschien een flinke dosis zelfspot en humor.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties