Gaat Rachel ingrijpen? André Hazes jr. riskeert alles met verboden merchandise tijdens zijn tour

Andre-Rachel-hazes

Het lijkt wel een slechte soap, maar dit keer is het realiteit: Rachel Hazes voert openlijk strijd tegen haar eigen zoon, André Hazes jr. Deze keer draait het allemaal om één ding: de naam Hazes en vooral de inkomsten die eraan verbonden zijn. Rachel heeft haar zoon een sommatie gestuurd omdat hij haar geliefde merknaam “André Hazes” zou gebruiken voor zijn nieuwe merchandise-lijn. Ja, je leest het goed: Rachel, die zelf flink verdient aan die naam door concerten zoals Holland Zingt Hazes, probeert haar eigen zoon tegen te houden. Bizar, niet?

Maar nu komt het spannendste: vandaag is een cruciale dag in deze familievete. André’s clubtour begint namelijk en iedereen vraagt zich af of hij het aandurft om de merchandise-lijn toch te verkopen, ondanks de dreiging van zijn moeder. De merchandise zou vandaag zomaar in de verkoop kunnen gaan ondanks Rachel’s juridische stappen. Zal hij het risico nemen? Of houdt hij zich toch in, bang voor de gevolgen?

André lijkt er niet gerust op. Op Instagram deelde hij een opvallend emotioneel bericht: “Normaal neem ik een filmpje op en denk ik: f*ck it, maar dit keer niet. Ik loop steeds vast. Er speelt iets wat me best wel geraakt heeft.”

De grote vraag blijft nu: durft André door te zetten, met de sommatie van Rachel nog vers in zijn achterhoofd? En misschien nog spannender: als hij het wél doet, hoe reageert Rachel dan? Gaat ze ingrijpen en de verkoop stopzetten en krijgt André dan een enorme boete aan zijn broek? Het zou zomaar kunnen dat we vandaag getuige zijn van een nieuw hoogtepunt in de Hazes-familieruzie, met Rachel die klaar staat om actie te ondernemen als haar zoon haar grenzen overschrijdt.

De Hazes-soap lijkt nog lang niet ten einde.

Deel deze juice!

Geschreven door Loes Smoezenpoes

Onze roddeldiva met een naam die net zo mysterieus klinkt als de verhalen die ze opduikelt. Met een talent om schandalen op te snuiven, heeft Loes het roddelcircuit meer kleur gegeven dan een lama op een rode loper. Als ze niet bezig is met het schrijven over de vermeende affaires van bn'ers, verzamelt Loes cactussen en kun je haar vinden in het park waar ze eenden voert met glutenvrije broodkruimels.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze heeft zelf de naam gegeven samen met die ouwe. Mag toch aannemen dat geen rechter meegaat in het slangengebroed van Rachel van Gaalen en haar definitief in deze de mond snoert.

Met deze vrouw verbaast helemaal niets mij meer.