Advocaten André en Rachel Hazes vechten Om Verbod Op Zijn Eigen Naam

Rachel-Andre

Het lijkt erop dat het conflict tussen André Hazes en zijn moeder, Rachel Hazes, alleen maar grimmiger wordt. De advocaten van beide partijen zijn nu ingeschakeld om te zoeken naar een uitweg in deze bittere familieruzie. De reden? Rachel heeft haar zoon juridisch gesommeerd om te stoppen met het gebruiken van de naam ‘André Hazes’. De vrouw die ooit de grote liefde was van de legendarische volkszanger, wil nu voorkomen dat haar eigen zoon zijn eigen naam gebruikt. Een smerige juridische strijd is hiermee officieel losgebarsten.

Rachel Stelt Ultimatum Aan Haar Eigen Zoon

Vorige maand begon de bom te tikken. Rachel stuurde een juridische brief naar haar zoon waarin ze eiste dat hij stopt met het voeren van de naam ‘André Hazes’. Alsof dat niet pijnlijk genoeg was, gaat het hier niet alleen om de artiestennaam van haar zoon, maar ook om de nalatenschap van haar overleden echtgenoot en zijn vader. Een bittere pil voor André, die niet van plan is om hieraan toe te geven. “We hebben nu een reactie van haar ontvangen, en de advocaten gaan nu samen kijken of er een uitweg mogelijk is,” laat een woordvoerder van André weten. Verder houdt hij zijn lippen stijf op elkaar, maar het moge duidelijk zijn: de sfeer tussen moeder en zoon is ijzig.

André’s Clubtour: Muziek Als Vlucht Uit De Chaos

Terwijl de advocaten vechten in de rechtszaal, lijkt André zijn toevlucht te zoeken in zijn muziek. Vrijdagavond trapte hij zijn nieuwe clubtour af en volgens zijn woordvoerder wil hij zich nu vooral richten op de positieve energie van zijn fans. Muziek is altijd al zijn redding geweest, maar of het hem deze keer kan behoeden voor het drama dat zich in zijn familie afspeelt? Dat valt nog te bezien. Rachel zelf, niet bepaald een vreemde van de media-aandacht, blijft in alle stilte achter de schermen opereren. De afgelopen weken was ze onbereikbaar voor commentaar. Een tactische zet of simpelweg ontwijkend? Het blijft gissen.

Roxeanne Hazes: Nog Meer Gedoe In De Familie

En alsof de ruzie met André nog niet genoeg was, sleept ook dochter Roxeanne haar moeder voor de rechter. Vorig jaar begon ze een kort geding tegen Rachel vanwege de erfenis van wijlen André Hazes sr. Volgens het testament van haar vader zou Rachel helemaal geen aanspraak maken op de erfenis, maar dat heeft Rachel blijkbaar anders geïnterpreteerd. De vraag wie recht heeft op het fortuin van de volkszanger zorgt voor diepe kloven in de familie Hazes, die voorlopig nog niet geheeld lijken te worden.

Hazes-Oorlog: De Familieruzie Die Maar Niet Ophoudt

Het is wel duidelijk dat de strijd om de naam en de nalatenschap van de grote André Hazes nog lang niet voorbij is. De wonden in de Hazes-familie lijken dieper te worden naarmate de juridische gevechten zich opstapelen. Terwijl André door het land toert en zijn fans probeert te vermaken, blijft er boven de Hazes-familie een donderwolk hangen die met de dag donkerder wordt. Wat de uitkomst ook zal zijn, één ding is zeker: dit drama is nog lang niet afgelopen.

Deel deze juice!

Geschreven door Benny Paparazzo

Benny is berucht in het roddelwereldje en staat bekend om zijn scherpe blik en nog scherpere pen. Deze meester van het roddelambacht diept de sappigste verhalen op met een vasthoudendheid die menig beroemdheid doet sidderen. Benny's artikelen zijn doorspekt met bijtende humor, en zijn pen lijkt soms gedoopt in azijn.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gaat het niet goed met dat crematorium daar in Torremolinos? Ik had al de indruk toen ik daar was. Die gecremeerde kroket loopt daar rond met een kop als een oorwurm die door zijn neusgaten moet bevallen. Laat dat jong van je toch lekker zingen en optreden, ouwe geldwolf.