Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuwe aangifte gedaan wegens wangedrag tegen bn’er


Een aantal dagen geleden vertelde de 54-jarige zangeres Ellen Ten Damme dat Ali B haar iets vreselijks had aangedaan tijdens de opnames van een programma in Marokko.

Ellen zegt niet exact wat haar is overkomen, maar spreekt wel van een zedendelict en laat weten dat ze er met de politie over heeft gesproken. Dit incident vond 8 jaar geleden plaats en volgens Ellen is Ali B een gek die voor geen meter spoort.

Ellen ten Damme heeft officieel geen aangifte gedaan, maar het AD meldt vandaag dat er door een nieuw slachtoffer wel weer aangifte is gedaan tegen Ali B. Dat is dan de derde aangifte tegen Ali B.

Ali B heeft al twee aangiftes tegen zich. In één van de aangiftes wordt hij verdacht van verkrachting en in de andere aangifte van aanranding. Wat er precies in de derde aangifte staat is niet bekend.

Gisteren was de advocaat van Ali B nog te zien in de talkshow van Humberto Tan. De advocaat zei dat de zaak tegen Ali B zwak was en dat het OM het waarschijnlijk zal seponeren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat ben je een vreselijk rot wijf je gaat gewoon door tot dat je Ali veroordeeld is je zal het best lekker hebben gevonden als dit echt waar is had je al veel eerder aangifte gedaan maar je wil gewoon geld zien het gaat zeker niet zo goed met je carrière nu wil je Ali b kapot maken

Dat ,,vrouwen” met zo’n ongelofelijke lelijke zombie in zee gaan. Gaat het deze vrouwen nu alleen om geld, en een bekende nederlander. Vreselijk hoe kun je zo zinken als vrouw. Is toch minderwaardig.

goede antwoord

Was je er bij?